Simon says: Travel

Schoolevent

Afgelopen zaterdag, gisteren, was hier een SCE-event (school council event). Oudere studenten organiseren altijd een feest. Daaraan koppelen ze altijd een thema. Het thema van gisteren was “Comiccon”. Dat betekent alle personages van stripboeken, films, animaties, cartoons, sprookjes, super hero’s, e.d. Ik en de andere meiden (IG’s) waren verkleed als personen uit het sprookje van Alice en Wonderland.

simon-2-20161119

Van links naar recht: Red Queen, King, Mat Hatter (ik), Alice in Wonderland, Cat

Ze hadden een sportzaal omgebouwd: kleden op de vloer, tribunes ingepland, stoelen neergezet. Ze hadden ook allemaal eetkraampjes waar je eten kon kopen. En wij kregen van ons dormteam, food stamps (voedselbonnen/ nepgeld). Daarmee konden wij eten kopen. Dat was heel goedkoop. Je kon ook spelletjes spelen. ’s Avonds deden de leerlingen optredens, zoals dansen, zingen en dat soort dingen. Ze hadden een beamer, waarop we “just dance” konden doen (dat is een Wii spel, waarmee je kan nadansen). Ze hadden vine’s gemaakt (dat zijn korte filmpjes van 7 seconden), die werden gedurende de avond vertoont. een z.g. vine competitie. Iedereen was verkleed, een soort van Halloween, comicon. Sommige mensen waren echt heel goed verkleed. Anderen hadden er minder moeite voor gedaan en zagen er minder goed uit. Het was heel erg leuk en ik heb heel erg genoten.

simon-20161119

Deze hele zondag heb ik niet zoveel uitgevoerd behalve dat ik mijn rapporten schrijven heb afgerond. Voor standard 5 en 6 ben ik klaar. Dus dat is chill. Morgen gaan we met de taxi naar Black Thunder, dat is een waterpark. Daar heb ik onwijs veel zin in.

Dinsdag ga ik mee met het voetbalteam omdat ze een toernooi hebben. Ik ben de assistent coach. Dus dat is wel geinig. Daar heb ik veel zin in. Sinds afgelopen vrijdag werk ik in een kliniekje (soort van ziekenhuisje op de campus). Daar doe ik simpele taken; het meeste is administratief. Ze houden van iedereen die naar de kliniek komt een boekje bij. En ik moet dat in de computer typen. Een soort van medisch dossier; hoe laat ze binnen komen, wanneer en voor wat en of ze medicijnen krijgen. En dat soort dingen. Dat doen ze eerst op papier, waarom ze dat eerst doen weet ik niet. Wat ik dan moet doen is het dan invullen op de computer in een format. Het is een beetje dubbelop maar acht, dat geeft niet. Afgelopen vrijdag heb ik dat een beetje gedaan. Maar ik heb vooral ook geholpen om Eerste Hulp pakketten samen te stellen. Medicijnen, verband en mitella in een pakketje doen.

Verder lopen we tegen het einde van het semester aan. Het is nog ongeveer een maandje. Niet heel lang meer. Maar ik heb er wel zin in.

Groetjes!

 

5 gedachtes aan “Schoolevent

 1. Henk

  Mooie verhalen, leuke dingen maak je mee en ……veel afwisseling in je werkzaamheden.
  Gelukkig zijn de RAMP-porten klaar (ik weet waar je het over hebt)

  Gr. Henk

 2. Erna Slok

  Hoi Simon,
  Leuk weer van je te lezen.
  Wat maak jij veel mee daar. Leuk hoor!
  Hopen je over een maand weer te ontmoeten.

  groetjes,
  Erna

 3. Marian

  Zo raak je wel van alle markten thuis nu je ook medische dossiers moet invoeren.

  Die hoed staat je wel goed trouwens.

 4. Sari Brunsveld

  Nog een late reactie van een grieperige vrouw

  Goed dat je niet in de buurt bent.

  Ik zou zo in je medisch dossier passen.

  Veel liefs en knuffels van O Sari