Simon says: Travel

Zo efkes een update

Soo daar ben ik weer. Na al dat politieke nieuws is er weer een blogje gewoon zonder politieke lading en geneuzel. Nee gewoon een normale update van mijn Hebron leven.

Dus hier is alles weer vol op aan de gang met sport en muziek, geen drama nu 🙂 Wat opzich wel chill is want dat geeft mij extra vrije tijd om zelf wat te sporten. Ik mis mijn kamergenoot Jun wel in het dagelijkse leven, hij is terug naar Korea gegaan. Maar met de andere mijden kan ik wel goed opschieten. Momenteel zijn we als IG’s bezig met het voorbereiden van een kerk dienst die we a.s. zondag moeten draaien. Het bevat de normale dingen zoals een preek en liedjes ect. Komt vast wel goed denk ik. Daarnaast moet ik volgende week assembly doen op de basisschool dus daarvoor moet ik nog een onderwerp voor verzinnen wat een beetje aanspreekt voor kleine kiddos. Dus in de aankomende week ben ik op een of andere manier betrokken bij het maken van een preek wat wel een raar idee is. Maar ik denk dat ook dat vast wel gaat lukken.

En veder ben ik sinds de start van het nieuwe school periode betrokken bij het jongens onder 19 voetbal team wat opzich wel grappig is omdat die jongens totaal niet serieus zijn en maar een beetje lopen te geinen. Maar het is we een leuke verandering en wel lache.

Dat is het wel zo’n beetje denk ik, dus tot de volgende keer!!!1

3 gedachtes aan “Zo efkes een update

 1. Sari Brunsveld

  Gelukkig is alles chill en nog eens chill.
  Hier niet, wij werken hard ondanks dat we pensionades zijn.

  Maar zonder gekheid, Siem, gelukkig dat je het leuk vindt en jammer dat Jun er niet meer is.
  Sterkte met het maken van een preek, vertel zoals je bent.
  Want dat is jouw sterke kant.

  Liefs
  O&O

 2. Oma Pie

  lieve Simon,

  Bedankt voor je email, altijd weer fijn om iets van je te horen.
  Nu mag je nog een preek maken, voor zondag, of doet een
  ander dat,
  Ik heb ergens op een knop gedrukt en is het beeld
  in eens kleiner geworden, hoop dat je het lezen kan.
  sterkte bij alle dingen.
  lieve groeten van oma.