Simon says: Travel

Mid-term break

Yes het is weer zo ver een nieuwe blog #zinin #hoera

Oké, wat heb ik de afgelopoen week gedaan? Nou dat is heel simpel, ik heb een week lang vakantie gevierd. Jawel ze hebben hier op Hebron ook een soort herfstvakantie wat erg chill is na 8 weken school en andere activiteiten. Wij als IG’s(vrijwilligers) en wat andere docenten hebben een week door gebracht in Varkala een kust plaats in de aangrenzende deelstaat.

We zijn er met de trein heen gegaan wat voor mij de eerste keer was in zo’n Indiase trein. Het was een overnacht trein wat betekent dat we allemaal op Indiase formaat bedden moesten slapen wat niet echt comfortable was omdat je telkens je voeten in moest trekken als er iemand langs kwam. “Maar ach het gaat om de ervaring” dacht ik steeds. Of “het hoort er allemaal bij” als om half 6 mensen langs kwamen die thee en koffie verkochten en het ook riepen alsof ze op een drukke markt stonden te schreeuwen. Al met al wel een leuke ervaring.

Ik heb er niet erg veel gedaan qua activiteiten, meer chillen, zwemmen en eten waren wel de meest voorkomende activiteiten. We hebben wel een paar keer wat anders gedaan hoor 😉 Bijvoorbeeld we zijn een keer naar een tottie shop geweest dat is een soort van restaurant waar je echt Kerala food kan eten. Het is een boerderij waar je het eten van de boerderij en nog veel meer kan eten. Wij hadden bijvoorbeeld vis, krab, inktvis, eend, rundvlees en een soort van aardappelpuree, het is trouwens allemaal in currie vorm. Daarnaast heb ik ook in de snik hitte gefietst over de Indiase wegen wat erg leuk was omdat je nergens voorang krijgt en het dus moet opeisen, op eigen risico natuurlijk.

We hebben met z’n alle een hele leuke vakantie gehad!

Foto’s komen morgen! Tot de volgende blog!

 

3 gedachtes aan “Mid-term break

 1. Hans&Marjan

  verdiende rust en energie opdoen voor de volgende session….geuren&kleuren komen binnen door je verhalen….GA ZO DOOR, wij genieten mee :-))
  groetje hamamajo

 2. Sari Brunsveld

  We zaten al een beetje te hopen op een bericht.
  Je hebt in de apps wel gelezen dat wij ook een verrassende week hadden in Duitsland
  We hebben hard gewerkt ( !!! ), valt best mee en heel veel geleerd over het verwerkingsproces.
  Super leuk en veel te kort.

  Je bent lekker uitgerust. Dat is te merken aan je mail.
  Het klinkt lekker relaxt. Was het wennen om alle zaken weer op te pakken ?

  We zien uit naar de rest van het verhaal.

  Liefs van
  O&O